Od 1.3.2022 jsme pro Vás otevřeli novou bourárnu, kde si nyní můžete koupit naše BioHovězí a zvěřinu. Kontakt: Miroslav Snobl- tel: 605 026 451, e-mail: masozchvalsin@vls.cz
| BIO hovězí | ||
|---|---|---|
| Hovězí přední bez kosti, kostky | 213 Kč/kg | |
| Hovězí zadní | 239 Kč/kg | |
| Hovězí ořez, žebra | 144 Kč/kg | |
| Hovězí roštěná | 410 Kč/kg | |
| Hovězí svíčková | 680 Kč/kg | |
| T-Bone steak (vyzrálý z nízkého roštěnce) | 640 Kč/kg | |
| Flank steak (vyzrálý z pupku) | 450 Kč/kg | |
| Eye round steak (vyzrálý z falešné svíčkové) | 449 Kč/kg | |
| Hovězí kosti | 29 Kč/kg | |
| Hovězí lůj | 5 Kč/kg | |
| Hovězí taška 5 Kg (+1kg kostí navíc) | 230 Kč/kg | |
| Hovězí taška 10 Kg (+2 kg kostí navíc) | 220 Kč/kg | |
| Morkovka | 39 Kč/kg | |
| Zvěřina | ||
| JELEN EVROPSKÝ | ||
| Jelení celý kus stažený, rozčtvrcený | 160 Kč/kg | |
| Jelen celý kus, pouze maso, vakuovaný | 320 Kč/kg | |
| Kýta bez kosti | 350 Kč/kg | |
| Hřbet bez kosti | 540 Kč/kg | |
| Svíčková | 560 Kč/kg | |
| Maso na guláš | 190Kč/kg | |
| Jelen celý v kůži | 90 Kč/kg | |
| PRASE DIVOKÉ | ||
| Celý kus stažený, rozčtvrcený | 140 Kč/kg | |
| Celý kus, pouze maso, vakuovaný | 283 Kč/kg | |
| Kýta bez kosti | 320 Kč/kg | |
| Hřbet bez kosti | 370 Kč/kg | |
| Panenka | 410 Kč/kg | |
| Maso na guláš | 170 Kč/kg | |
| Kosti | 10 Kč/kg | |
| Prase celé v kůži | 65 Kč/kg | |
| SRNEC OBECNÝ | ||
| Celý kus stažený, rozčtvrcený | 240 Kč/kg | |
| Celý kus, pouze maso, vakuovaný | 364 Kč/kg | |
| Kýta bez kosti | 470 Kč/kg | |
| Hřbet s kostí a panenkami | 560 Kč/kg | |
| Maso na guláš | 199 Kč/kg | |
| Srnec celý v kůži | 155 Kč/kg | |